Patarimai įsimintinoms kelionėms

Pabandykite nuginčyti, kad lietuviai nemėgsta keliauti. Greičiausiai, kad tokių skeptikų bus labai mažai. Vieni mėgsta keliones lėktuvais, kiti keliauja laivais, treti mina dviračių pedalus, o dar viena grupelė mėgsta kitas šalis lankyti automobiliais.

Keliaujant automobiliu, salone galima tilpti keturiems asmenis, jei norima išlaikyti komfortą ir tūkstančius kilometrų nevažiuoti susigrūdus ir nepatogiai.

Bet yra kur kas patogesnė ir naudingesnė išeitis – mikroautobuso nuoma. Eik jau, eik, pasakysite. Bet iškarto numoti ranka neverta. Pradžioje susipažinkite su informacija ir tik tada bandykite priimti sprendimus. Taigi, mikroautobusų yra įvairių, jie talpina nuo 8 žmonių iki keliasdešimt. Tad, kur matote nepatogumus, jei į smagią kelionę gali vykti didesnė kompanija?

mikroautobusu nuoma - busiukonuoma.lt

Suprantama, kad ne visiems pasiekiamas toks mikroautobusas. O pirkti jį vien tik dėl kelionių nėra prasmės ir nuostolinga. Bet yra dar viena patogi išeiti, kuri nesuplėšys Jūsų kišenės, tai transporto nuoma. Pigi mikroautobusu nuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, ar kitame mieste yra pasiekiama ranka. Todėl pasinaudojus nuomos paslauga galima apkeliauti visą Europą. Brangu pasakysite? Nė velnio, gausite atsakymą atgal. Vienos paros mikroautobuso nuomos kaina svyruoja įvairiai, nuo 25-30 iki 100 eurų. Kaina priklauso nuo talpinamų vietų. Tad, jeigu susiruošėte į kelionę 8 asmenų grupe, paprasto ir pigaus mikroautobuso nuomai turėtų pakakti. Dabar skaičiuokite, jei para kainuoja, imkime vidurį, apie 50 eurų, padaliname juos aštuoniems asmenims ir para asmeniui gaunasi 6,25 eurai. Taigi, kaip ir susisiekimo problema išspręsta. Belieka tik išsinuomoti ir smagintis įsimintinomis akimirkomis kelionės metu.

Atmintina, kad aštuonių vietų mikroautobusai dažnai skaičiuojami su vairuotoju. Tad, jeigu grupė papildo dar vienas asmuo, galima į kelionę vykti ir be vairuotojo, visi 9 asmenys bus savi. Argi ne smagu? O ir kaina tokiai kelionei bus pigesnė beveik euru, apie 5,55 euro.

Kur matėte tokią kelionę, kai paros kaina nesiekia šešių eurų? Išnuomotu mikroautobusu galima pasiekti įvairius kampelius, tik verta atminti, kad pasirinkus tokį kelionės variantą teks laikytis ir tam tikrų sutarties sąlygų. Pavyzdžiui, viena iš sąlygų gali būti sutartas kilometražas, kurio išsinuomojęs mikroautobusą asmuo per parą neviršys. Bet tai tik smulkmenos žvelgiant į tai, kad su smagia kompanija galima pakeliauti pigiau ir nuomotu mikroautobusu.

Taigi, sprendimai visada yra, todėl prieš nuleisdami rankas pasidomėkite ir pasverkite savo galimybes organizuojant keliones mikroautobusais.

Taip pat skaitykite;

Autorius: Rakshtys

Galite įsigyti ne tik aviabilietus bet kokia pasaulio šalies kryptimi, bet ir susirasti ir rezervuoti keltų bilietus internetu, kurie bus pigiau net 20 procentų. Taip pat, galime pasiūlyti pigią automobilių nuomos sistemą, kuri leis norimoje aplankyti šalyje išsinuomoti patogią transporto priemonę ir naudotis visais patogumais. O viešbučių paieška ir rezervavimas dar patogesnis ir ženkliai pigesnis. Todėl keliauti su zuikiais ne tik patogu, pigu, bet ir smagu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.